Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Σταματά Την Υποστήριξη Σε Meego Και Symbian

 Symbian Nokia Pureview 808

Σε μια κίνηση που δεν μας προκαλεί εντύπωση, η Nokia αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη σε 2 σχεδόν ξεχασμένα λειτουργικά της που παλιά την είχαν φέρει στην πρώτη θέση. Φυσικά αναφερόμαστε στα Meego και Symbian.

Η υποστήριξη των Meego και Symbian θα λάβει τέλος με την έλευση του νέου έτους, παρά την δήλωση του Elop ότι θα κράταγε ως το 2016. Την αποκάλυψη αυτή έκανε το AllAboutSymbian και ο Steve Litchfield μέσω ενός email που στάλθηκε προς τους προγραμματιστές. Αυτό αναφέρει ότι θα σταματήσει η αποδοχή νέων εφαρμογών στο κατάστημα καθώς και η ανανέωση τους.

Η απόφαση αυτή θέλει να ενισχύσει τα Windows Phone και τα Asha που κρατάνε την Nokia έστω και με μικρό μερίδιο στην αγορά των κινητών. Εμείς θα προσθέταμε ότι εάν δεν το αποφάσιζε η Nokia, θα το έκανε η Microsoft με την ολοκλήρωση της συμφωνίας αφού δεν θα ήθελε να υποστηρίξει πλατφόρμες άχριστες γι΄ αυτήν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: