Η Nokia Ανακοίνωσε Το Treasure Tag Για Να Μην Ξαναχάσεις Τα Κλειδιά Σου

Η Nokia Ανακοίνωσε Το Treasure Tag Για Να Μην Ξαναχάσεις Τα Κλειδιά Σου

Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ για τα Windows Phone smartphone με όνομα Treasure Tag, με το οποίο οι Φινλανδοί φιλοδοξούν να μην ξαναχάσεις ποτέ τα κλειδιά σου ή άλλα πράγματα.

Το Nokia Treasure Tag είναι μια πολύ μικρή συσκευή με διαστάσεις 30 x 30 x 10 χιλιοστά και βάρος 13 γραμμάρια. Η λειτουργία της είναι πολύ απλή και γενικά είναι εύκολη στη χρήση. Αυτό που κάνει είναι να σε ειδοποιεί με έναν δυνατό ήχο όταν ξεχάσεις το συνδεδεμένο αντικείμενο και φύγεις. Απλά τη τοποθετείς στο αντικείμενο που θες να προστατεύεις (πχ τα κλειδιά) και αφού τη συνδέσεις με το κινητό σου μέσω Bluetooth ή NFC είσαι έτοιμος. Αν ξεχάσεις το αντικείμενο με το Treasure Tag επάνω του θα σε ειδοποιήσει το κινητό και θα σε πάει μέσω χάρτη εκεί που το άφησες/έχασες.

Όσον αφορά τη μπαταρία, αυτή διαρκεί για 6 μήνες και μπορείς να την αλλάξεις μόλις τελειώσει. Δέχεται τις τυπικές CR-2032.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αγοράσει κάποιος το Nokia Treasure Tag είναι να έχει μια Lumia συσκευή με Windows Phone 8 και την τελευταία έκδοση (Lumia Black) αφού η εφαρμογή που πρέπει να τρέχει στο κινητό είναι μόνο διαθέσιμη για τη πλατφόρμα της Microsoft. Βέβαια θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές και για iOS/Android αλλά θα είναι από τρίτους προγραμματιστές. Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε όλο το κόσμο σε λευκό, μαύρο, κίτρινο και μπλε για €24,90.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.