Το Nokia X Θεωρείται Ήδη Επιτυχημένο, 1 Εκατ. Προ-παραγγελίες Στη Κίνα

Το Nokia X Θεωρείται Ήδη Επιτυχημένο, 1 Εκατ. Προ-παραγγελίες Στη Κίνα

Το Nokia X αποδείχτηκε παραπάνω από καλοδεχούμενο τελικά και σίγουρα θα αποτελεί το κινητό που κάποιοι περίμεναν. Η φιλανδική κατασκευάστρια εταιρία αποκάλυψε στο Twitter πως χρειάστηκαν μόλις 4 ημέρες για να φτάσουν το 1 εκατομμύριο οι προ-παραγγελίες για το Android smartphone! Η εταιρία δημοσίευσε τη παρακάτω φωτογραφία με τίτλο «1 εκατομμύριο λόγοι να χαμογελάσεις»:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το Nokia X και τα αδερφάκια του (XL, X+) αποτελούν φθηνά κινητά που δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Google για χάρη αυτών της Microsoft. Παρά το γεγονός πως δεν διαθέτουν το Google Play για λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών, το όνομα της εταιρίας και το όμορφο γραφικό περιβάλλον κατάφεραν να τραβήξουν τους Κινέζους. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως κοστίζουν μόνο €89 για το απλό μοντέλο, €99 για το πιο εξελιγμένο (X+) και €109 για το κορυφαίο Nokia XL.

Πρόσφατα είδαμε το teardown του X και το root-άρισμα του για εγκατάσταση των Google υπηρεσιών, και συνάμα του Play Store. Είδαμε ακόμη το HTC HD2 να τρέχει το λειτουργικό του!

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.