Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia X, Η Ονομασία Του Android Nokia Normandy;

Από την στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία πως η Nokia ετοιμάζει smartphone με Android λειτουργικό, δεν έχει σταματήσει ο καταιγισμός από υποθέσεις περί αυτής της συσκευής. Μια νέα φήμη κάνει αυτή τη φορά το γύρω του διαδικτύου, προερχόμενη από τον γνωστό Twitter λογαριασμό @evleaks και έρχεται να ανατρέψει το πιθανολογούμενο όνομα της νέας σειράς κινητών από το “Normandy” που την γνωρίζαμε σε “Nokia X”.

Την ίδια στιγμή, το site TechRadar δημιούργησε και δημοσίευσε ένα βίντεο του smartphone που είναι βασισμένο στις φήμες και τις διαρροές από όλο αυτό το καιρό. Στο βίντεο αυτό μπορείτε να δείτε την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής και λίγο από τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του, όπως την περιήγηση στην κεντρική οθόνη του Android με τα πλακίδια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Όλη Η Κάλυψη Του Tech Community Για Το Nokia Normandy/X

Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί η ορισμένη από την Nokia παρουσίαση και πιθανότατα θα δούμε εκεί το τόσο συζητημένο Nokia Normandy ή πλέον Nokia X.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: