Το Nokia X Ήρθε Στην Ελλάδα Με Τιμή €129

Το Nokia X Ήρθε Στην Ελλάδα Με Τιμή €129

Το πολυσυζητημένο Nokia X ήρθε στην Ελλάδα στην τιμή των 129 ευρώ. Το νέο smartphone της Nokia δεν ξεχωρίζει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς η συσκευή ανήκει στην χαμηλή κατηγορία, αλλά κάνει την διαφορά λόγω του λογισμικού του. Το Nokia X αποτελεί το πρώτο κινητό της φιλανδικής εταιρίας με Android, τροποποιημένο βέβαια με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει Windows Phone. Οι εφαρμογές της Google έχουν επίσης αντικατασταθεί από αυτές της Nokia και της Microsoft, ενώ η έλλειψη του Play Store δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς έχει βρεθεί τρόπος να το εγκαταστήσεις ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nokia αριθμεί ήδη πολλές εφαρμογές.

Ο επικεφαλής πωλήσεων της Nokia για την Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, κ.Λάμπρος Ζολώτας δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι ο μοναδικός αυτός συνδυασμός θα βρει ανταπόκριση από τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο και θα δημιουργήσει ένα ισχυρό προηγούμενο για το επίπεδο ποιότητας που μπορεί να επιτευχθεί στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των προσιτών οικονομικά smartphones.»

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσουν τα δυο υπόλοιπα μοντέλα, το Nokia X+ με λίγο ανώτερα χαρακτηριστικά από το Nokia X και το Nokia XL που αποτελεί το μεγαλύτερο σε ίντσες smartphone της σειράς.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.