Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nokia X Ήρθε Στην Ελλάδα Με Τιμή €129

Το πολυσυζητημένο Nokia X ήρθε στην Ελλάδα στην τιμή των 129 ευρώ. Το νέο smartphone της Nokia δεν ξεχωρίζει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς η συσκευή ανήκει στην χαμηλή κατηγορία, αλλά κάνει την διαφορά λόγω του λογισμικού του. Το Nokia X αποτελεί το πρώτο κινητό της φιλανδικής εταιρίας με Android, τροποποιημένο βέβαια με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει Windows Phone. Οι εφαρμογές της Google έχουν επίσης αντικατασταθεί από αυτές της Nokia και της Microsoft, ενώ η έλλειψη του Play Store δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς έχει βρεθεί τρόπος να το εγκαταστήσεις ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nokia αριθμεί ήδη πολλές εφαρμογές.

Ο επικεφαλής πωλήσεων της Nokia για την Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, κ.Λάμπρος Ζολώτας δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι ο μοναδικός αυτός συνδυασμός θα βρει ανταπόκριση από τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο και θα δημιουργήσει ένα ισχυρό προηγούμενο για το επίπεδο ποιότητας που μπορεί να επιτευχθεί στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των προσιτών οικονομικά smartphones.»

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσουν τα δυο υπόλοιπα μοντέλα, το Nokia X+ με λίγο ανώτερα χαρακτηριστικά από το Nokia X και το Nokia XL που αποτελεί το μεγαλύτερο σε ίντσες smartphone της σειράς.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: