Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πιθανότατα Δεν Θα Δούμε Νέα Windows Phone Κινητά Στην MWC 2014

Φαίνεται ότι δεν πρόκειται να δούμε κανένα καινούργιο smartphone με το λειτουργικό Windows Phone στην έκθεση MWC 2014 μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι φήμες για νέο Lumia από την Nokia έχουν σταματήσει και ακόμα δεν έχουμε δει τις συσκευές να διαρρέουν σε φωτογραφίες, και το επερχόμενο Samsung “Huron” θα είναι αποκλειστικό για το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ. Άρα δεν έχουμε τίποτα για την έκθεση στη Βαρκελώνη.

Όμως είναι λογικό να μην δούμε νέο κινητό με παράθυρα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως το Windows Phone 8.1 θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο στο συνέδριο //Build/ 2014 της Microsoft και οι εταιρίες θα δουλεύουν με κινητά εφοδιασμένα με αυτή την έκδοση. Το 8.1 φέρνει πολλές, πάρα πολλές αλλαγές στο λειτουργικό κάνοντάς το τη μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα δουν τα Windows Phone. Και εκτός το όφελος των εταιριών που θα ανακοινώσουν τα πρώτα κινητά με WP8.1, θα δώσει ώθηση και στο ίδιο το λειτουργικό της Microsoft.

Η Nokia πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το Lumia Icon και εφόσον καμία άλλη κατασκευάστρια WP smartphones δεν βιάζεται, τότε δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου. Παρόλα αυτά, η Nokia θα πραγματοποιήσει ανακοίνωση στην MWC και θα παρουσιάσει το Nokia X, το πρώτο της με Android.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: