Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Samsung Αλλοιώνει Τα Αποτελέσματα Των Μετρήσεων Και Στο Note 3

Samsung Galaxy Note III hands-on

Το Note 3 είναι ένα καταπληκτικό κινητό-phablet με τον δυνατότερο επεξεργαστή που υπάρχει στην αγορά, όμως η Samsung θέλει να φαίνεται ακόμα καλύτερο. Για να το κάνει αυτό εφαρμόζει το ίδιο κολπάκι με το Galaxy S4: πειράζει τις μετρήσεις benchmarks.

Συγκεκριμένα, αυτό που έκαναν οι Κορεάτες είναι η τοποθέτηση ενός αλγορίθμου ο οποίος αναγνωρίζει αν το πρόγραμμα που τρέχει είναι για benchmarks και τότε αν περάσει από τον έλεγχο ενεργοποιούνται όλοι οι πυρήνες του κινητού στο έπακρο για να αποδίδει καλύτερα. Αυτό που κάνουν είναι λάθος γιατί στη κανονική κατάσταση του κινητού δεν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και οι τέσσερις πυρήνες, και ούτε στη μέγιστη ταχύτητά τους ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

Αυτό μαζί με το S4 είναι τα μόνα smartphones που το κάνουν, οπότε οι ανταγωνιστές τους φαίνονται αναπόφευκτα ‘χειρότεροι’ από τις ναυαρχίδες της Samsung.

Note 3 Stealthbench

Το site ArsTechnica κατάφερε να τροποποιήσει το δημοφιλές Geekbench και έφτιαξε το Stealthbench που δεν αναγνωρίζεται σαν πρόγραμμα μετρήσεων από το Note. Μέσω του Stealthbench -με τα ‘καθαρά’ αποτελέσματα- αποκαλύπτεται ότι τα αποτελέσματα μετά την ενίσχυση είναι σχεδόν 20% καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, με το Stealthbench το Note 3 κατάφερε να συγκεντρώσει 2487 πόντους (περίπου 200 πόντους παραπάνω από το LG G2) ενώ με το Geekbench -με τα ενισχυμένα- συγκέντρωσε 2986 αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Για άλλη μια φορά επαληθεύεται ότι δεν θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα αποτελέσματα που βγάζουν τα προγράμματα και θα πρέπει να βλέπουμε πως ανταποκρίνεται το κινητό σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Συμφωνείτε;

Ενημέρωση: Η Samsung αρνείται τις ‘κατηγορίες.’

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: