Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Nvidia Κλείνει Το Τμήμα Κατασκευής Modems Κινητών

Η Nvidia ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη λειτουργία του τμήματος Icera που έχει αναλάβει τη κατασκευή modems για φορητές συσκευές. Η καλιφορνέζικη εταιρία είναι ένα ακόμα θύμα της εξαιρετικά αυτής ανταγωνιστικής αγοράς, ακολουθώντας το παράδειγμα των Texas Instruments και Broadcom που αποχώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η εταιρία είχε εξαγοράσει την Icera το 2011 έναντι $367 εκατομμυρίων αλλά τώρα προτίθεται να πουλήσει τη τεχνολογία της ή ακόμα όλη την εταιρία σε κάποια άλλη κατασκευάστρια. Λογικά θα κοίταξε για κάποιον αγοραστή πριν ανακοινώσει το κλείσιμο της επιχείρησης αλλά καμία δεν θα ενδιαφέρθηκε.

Το τμήμα Icera έχει περίπου 500 εργαζομένους, κυρίως σε Γαλλία και Αγγλία, με μικρότερες ομάδες στην Ασία και στις ΗΠΑ. Με το κλείσιμό του φαίνεται πως η Nvidia ενδιαφέρεται μονάχα για τη κατασκευή chipsets για smartphones και tablets τα οποία θα έχουν υψηλές επιδόσεις και καλά γραφικά για παιχνίδια, όπως το εντυπωσιακό SoC Nvidia Tegra X1.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: