Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Office for iPad Ανακοινώθηκε Με Δωρεάν Χρήση

Ο Microsoft CEO Satya Nadella την Πέμπτη ανακοίνωσε το Office for iPad, μια πολυαναμενόμενη εδώ και καιρό έκδοση του λογισμικού παραγωγικότητας για το δημοφιλές tablet της Apple.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι η Microsoft, και η κάθε Microsoft, πρέπει να προσφέρει υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές ό,τι και αν χρησιμοποιούν, ειδικά για κινητές συσκευές.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από σήμερα στο κατάστημα App Store της Apple. Η λήψη της θα είναι δωρεάν, και οι χρήστες θα μπορούν δωρεάν να διαβάζουν τα έγγραφα, αλλά αν θέλουν να τα επεξεργαστούν ή να δημιουργήσουν νέα θα πρέπει να έχουν συνδρομή στο Office 365, μια cloud υπηρεσία η οποία πρόσφατα έγινε ακόμα φθηνότερη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της εξερεύνησης για μας. -Satya Nadella, στην έναρξη της εκδήλωσης

Το Office για το iPad περιλαμβάνει τα προγράμματα Word, Excel και PowerPoint για επεξεργασία κειμένων, δημιουργία υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεις. Οι συνδρομές στο Office 365 κοστίζουν περίπου €50/χρόνο και €75/χρόνο, οπότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφα σας στο κινητό, στο tablet και στον υπολογιστή με ένα μόνο click ή… tap στην οθόνη. Το Office είναι επίσης διαθέσιμο στο Android αλλά για όλες τις λειτουργίες του χρειάζεται Office 365 συνδρομή. Το λανσάρισμα στο iPad σίγουρα θα αποφέρει περισσότερους χρήστες-πελάτες στην αμερικάνικη εταιρία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: