Η Microsoft Φέρνει Το Office Στο Διαδίκτυο Δωρεάν Με Το Office Online

Η Microsoft Φέρνει Το Office Στο Διαδίκτυο Δωρεάν Με Το Office Online

Η Microsoft λανσάρει από την αρχή το Office Web Apps ως Office Online σήμερα, μόλις μια μέρα μετά το λανσάρισμα του OneDrive ως αντικαταστάτη του SkyDrive. Το νέο όνομα, που διέρρευσε νωρίτερα αυτό το μήνα, έχει σχεδιαστεί ώστε να απλοποιήσει τις web εκδόσεις των Excel, Word και PowerPoint τα οποία τόσο καιρό ήταν υπό το όνομα Office Web Apps και δεν τα γνώριζε πολύς κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Microsoft Λάνσαρε Το OneDrive Μαζί Με Ανανεωμένη Android Εφαρμογή

Η Amanda Lefebvre της Microsoft παραδέχτηκε ότι το ‘apps’ μπέρδευε τον κόσμο. Κάποιοι νόμιζαν ότι πρόκειται για κανονικά προγράμματα που τα εγκαθιστάς στο PC, ενώ στη πραγματικότητα ήταν κανονικοί ιστότοποι. Το σημερινό λανσάρισμα δεν φέρνει νέα χαρακτηριστικά μιας και τα Office Web Apps είχαν ήδη επανασχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανισιακά παρόμοια με τη ‘κανονική’ πλατφόρμα Office για υπολογιστές. Ωστόσο, το νέο Office.com site χρησιμοποιεί πλακίδια για συντομεύσεις στις web εφαρμογές του Office και ενημερώνει τον χρήστη πως πλέον υπάρχει το Office Online.

Μια ακόμα ευχάριστη προσθήκη στις υπηρεσίες της Microsoft είναι η δυνατότητα να εφαρμόζεις πρότυπα στα έγγραφα Word, PowerPoint και Excel Online όπως γίνεται και στα αντίστοιχα προγράμματα. Παρόλο που η σουίτα Office είναι επί πληρωμή και χρειάζεσαι άδεια, με το Office Online απλά συνδέεσαι δωρεάν με τον Microsoft Λογαριασμό σου και έχεις πρόσβαση σε αυτά χωρίς άδεια. Μπορείς να τα δοκιμάσεις εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.