Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S5, Οι Επίσημες Θήκες Με Τις Εξωπραγματικές Τιμές

Οι επίσημες θήκες του Galaxy S5 μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί από την Samsung, αλλά ένα κατάστημα τις έχει ήδη αναρτήσει στις σελίδες του. Οι θήκες που θα συνοδεύουν το Galaxy S5 είναι τέσσερις και έχουν εξωπραγματικές τιμές.

Η οικονομικότερη που μπορεί να διαθέσει η Samsung είναι η Protective Hard Case στη πρώτη φωτογραφία. Τέτοιες θήκες υπάρχουν στο eBay για λιγότερο από €5 αλλά η Samsung ζητάει €25 για αυτήν.

Όσοι δεν θέλετε μια ‘τυπική’ προστασία από την πρώτη, μπορείτε να αγοράσετε την Flip Wallet για €37.49. Αυτή ενσωματώνει και πορτοφόλι στο μέρος που καλύπτει την οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε, ροζ και καφέ.

Από τις πιο χαρακτηριστικές θήκες της Samsung είναι η S-View η οποία διαθέτει και ένα ‘παραθυράκι’ για εμφάνιση διαφόρων ενεργειών αποκλειστικά σε αυτό το μέρος. Θα την βρείτε στα €56.49 σε μαύρο, λευκό, μπλε, ροζ και καφέ χρώμα.

Samsung Galaxy S5 S-View Composite

Τέλος, η ‘απόλυτη’ θήκη – S-View Wireless. Η συγκεκριμένη είναι ίδια με την S-View μόνο που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο και θα κοστίζει €68.49!

Samsung Galaxy S5 S-View Wireless Composite

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: