Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Now Αποκτάει Τις Πιο Χρήσιμες Λειτουργίες Μέχρι Τώρα

Το Google Now, το πρόγραμμα της …Google για να σε βοηθάει στη καθημερινή ζωή, έγινε ακόμα πιο εύχρηστο με τη προσθήκη δύο χαρακτηριστικών.

Όσοι χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα θα γνωρίζετε πως για να δουλέψει χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να αποκτήσει τις πληροφορίες, όπως καιρός, κοντινά μέρη κτλ. Πληροφορίες όμως για τα συμβάντα και άλλα που δεν απαιτούν Internet δεν μπορούσαν επίσης να φορτώσουν. Αυτό αλλάζει στη τελευταία έκδοση και έτσι το Now θα μπορεί να δουλεύει εκτός σύνδεσης.

«Την επόμενη φορά που θα είστε στο μετρό και θα θέλετε να ελέγξετε τα ραντεβού της ημέρας σας με το Google Now, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για το αν έχετε σήμα. Από σήμερα οι κάρτες του Google Now παραμένουν φορτωμένες ακόμα και αν χάσετε το σήμα.»

Επιπρόσθετα, η Google έκανε διαθέσιμο το χαρακτηριστικό για εύρεση της θέσης parking του αυτοκινήτου. Αν κάποια στιγμή το χάσετε, απλά θα ανοίξετε το Now και πατώντας στη σχετική κάρτα θα πλοηγήσετε μέσω του Google Maps στη θέση του αυτοκινήτου. Απλά μην ξεχάσετε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: