Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το ‘Ok Google’ Ήρθε Στο Chrome Για Υπολογιστές

Ok Google

Η Google έφερε το ‘Ok Google’ για αυτόματη αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη φωνή μας και στο Chrome browser, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικό σε έναν αριθμό Android συσκευών.

Το χαρακτηριστικό αυτό ήρθε σαν πρόσθετο για το Chrome με ονομασία «Google Voice Search Hotword» και με αυτό ο υπολογιστής καταλαβαίνει τη φράση-κλειδί ‘Ok Google’. Όπως θα περίμενες, με την αναγνώριση της φράσης, λες αυτό που ψάχνεις και αυτόματα εμφανίζει τα αποτελέσματα, όπως θα τα εμφάνιζε και με κανονική αναζήτηση.

Ωστόσο για να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είμαστε στο google.com. Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται το τοπικό site google.gr. Επίσης αυτό είναι προσωρινά διαθέσιμο μόνο αν είναι στην αρχική σελίδα του google.com ή έχουμε ανοίξει μια νέα καρτέλα. Ακόμα είναι κάπως περιορισμένες οι δυνατότητές του και βρίσκεται στην beta έκδοσή του, οπότε πιστεύουμε πως η Google έχει μεγάλα σχέδια για μετά. Προσωπικά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω και να κάνω αναζήτηση.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ αν είσαι συνδεδεμένος με το Gmail σου στο Chrome.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: