«Εταιρεία της Χρονιάς» η PLAY του Ομίλου Olympia για το 2015

«Εταιρεία της Χρονιάς» η PLAY του Ομίλου Olympia για το 2015

H εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY (P4), μέλος του Ομίλου Olympia στην Πολωνία, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, τιμήθηκε με τη διάκριση «Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2015, κατά τη διάρκεια του 26ο Οικονομικού Φόρουμ Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στην Ευρώπη, όπου συμμετέχουν Πρωθυπουργοί και Υπουργοί των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με στόχο να συζητήσουν όλα τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της διοργάνωσης ήταν ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Beata Szydło, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Mateusz Morawiecki, πλήθος υπουργών, καθώς και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orbán. Η εταιρία απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση και επιλέχθηκε από όλες τις εταιρίες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ως Εταιρία της Χρονιάς. Σηματοδοτεί δε, την πρώτη διάκριση για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην ιστορία του θεσμού.

Το 2015 αποτέλεσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την PLAY, καθώς αυξήθηκαν τόσο τα οικονομικά της μεγέθη όσο και η βάση συνδρομητών της, ενώ το μερίδιό της στην αγορά ξεπέρασε το 25%. Μεταξύ άλλων, η επιτροπή που εξέτασε τις υποψηφιότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας, αναγνώρισε το γεγονός ότι η PLAY απέκτησε 14,15 εκατομμύρια πελάτες σε μόλις 8 χρόνια.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.