Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Λάνσαρε Το OneDrive Μαζί Με Ανανεωμένη Android Εφαρμογή

Όπως είχε προγραμματιστεί, η Microsoft λάνσαρε σήμερα τη νέα cloud υπηρεσία OneDrive – το μετονομασμένο και ανανεωμένο SkyDrive. Σε περίπτωση που δεν μάθατε τα νέα, η Microsoft αναγκάστηκε να μετονομάσει την υπηρεσία cloud αποθήκευσης της μετά από μια παραβίαση εμπορικού σήματος.

Τώρα, το OneDrive λανσαρίστηκε και μαζί με αυτό ήρθε η ανανεωμένη εφαρμογή για Android. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές – προστέθηκε δυνατότητα αυτόματου upload των φωτογραφιών στο σύννεφο, ενσωματώθηκε υποστήριξη για το Office Mobile for Android και το OneNote ώστε να μπορείς να επεξεργάζεσαι Office έγγραφα, υπάρχουν πιο μεγάλα εικονίδια, καλύτερη προβολή των φωτογραφιών και γενικές διορθώσεις προβλημάτων και βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση την εφαρμογή τώρα άμα έχεις Android.

Όσον αφορά την web έκδοση, το OneDrive επίσης άνοιξε και εκεί. Απλά κάνεις σύνδεση με τον Microsoft λογαριασμό σου, όπως στο SkyDrive, και μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία που έχεις ανεβάσει από το παρελθόν. Πέρα από αυτό, μπορείς να πληρώσεις $4.49/μήνα για επιπρόσθετα 50GB ή $11.49/μήνα για 200GB. Οι ετήσιες συνδρομές είναι επίσης σε έκπτωση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: