Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OneDrive: Περισσότερα Δωρεάν GB, Φθηνότερες Αναβαθμίσεις

Η Microsoft έκανε την cloud υπηρεσία OneDrive ακόμα πιο ανταγωνιστική δίνοντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες και ταυτόχρονα ρίχνοντας τις τιμές για τις αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν 7GB δωρεάν από την υπηρεσία τώρα θα αποκτήσουν 15GB, και αυτό ισχύει για όσους κάνουν εγγραφή τώρα.

Όσον αφορά τις νέες τιμές, για 100GB αποθηκευτικού χώρου η τιμή έπεσε στα 1.99 δολάρια (από $7.49) και για 200GB έπεσε στα 3.99 δολάρια (από $11.49). Αυτές τις τιμές πρόσφατα έθεσε η Google για την αντίστοιχη υπηρεσία Drive και έτσι η Microsoft αποφάσισε να προσαρμόσει τις τιμές της για να μην χάσει πελάτες.

Τέλος, όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία Office 365 θα ευνοηθούν και αυτοί. Όσοι λοιπόν πληρώνουν για κάποιο από τα Office 365 Home ($9.99 το μήνα), Office 365 Personal ($6.99 το μήνα) και Office 365 University ($79.99 το μήνα) θα έχουν τώρα δωρεάν 1TB αποθήκευσης στο OneDrive.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως οι αλλαγές θα ισχύσουν από τον επόμενο μήνα και οι υπάρχοντες συνδρομητές θα αποκτήσουν τα GB που δικαιούνται αυτόματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: