[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το OnePlus 2 Ανακοινώνεται Στις 27 Ιουλίου

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το OnePlus 2 Ανακοινώνεται Στις 27 Ιουλίου

Σε λιγότερο από ένα μήνα το OnePlus 2 θα είναι επίσημο και η κινέζικη εταιρία βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να το παρουσιάσει. Όπως αναφέρει, το VR (εικονική πραγματικότητα) είναι το μέλλον, οπότε οι παρευρισκόμενοι του event θα δουν το νέο κινητό να παρουσιάζεται φορώντας το νέο headset που ανακοίνωσε η OnePlus.

ΤΟ ONEPLUS VR

Η OnePlus παρουσίασε τη νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας που θα δώσει στους παρευρισκόμενους η οποία στη πραγματικότητα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Cardboard της Google. Μάλιστα, για να ‘κοροϊδέψει’ τη Google, η OnePlus το ονόμασε Cardboard 2.0 επειδή και καλά είναι η δεύτερη έκδοση με βελτιωμένα υλικά κατασκευής για να μην καταστρέφεται πρόωρα και να έχει καλύτερη εικόνα. Μέσα στο Cardboard 2.0 χωράνε κινητά με οθόνη έως 6 ίντσες.

Όπως και να χει, στις 27 Ιουλίου το OnePlus 2 θα παρουσιαστεί. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα διαθέτει USB Type-C θύρα και μια ανανεωμένη έκδοση του Snapdragon 810 για να μην υπερθερμαίνεται.

Ενημέρωση:

Το νέο OnePlus θα έχει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το επόμενο βασικό χαρακτηριστικό του θα ανακοινωθεί με teaser εικόνα στο Facebook από την εταιρία στις 7 Ιουλίου.

OnePlus 2 Fingerprint Scanner teaser

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.