Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο OnePlus 2 Έρχεται Το Φθινόπωρο Με Oxygen OS

Το OnePlus One είναι αδιαμφισβήτητα μια ναυαρχίδα στον χώρο τον κινητών τηλεφώνων που ήρθε από το πουθενά και τράβηξε αμέσως τα φώτα της τεχνολογικής κοινότητας επάνω του. Η συνταγή της επιτυχίας του είναι η σχέση τιμής και κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών που προσφέρει, καθώς επίσης η ιδιαίτερη προώθησή του από την εταιρία.

Η εταιρία μπορεί να άργησε λίγο τη δημιουργία του διαδόχου του, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το OnePlus 2 θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο, δηλαδή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Oxygen OS το οποίο βασίζεται στο Android, αναπτύσσεται από την ίδια την OnePlus και θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου. Μετά από προβλήματα που προέκυψαν, η OnePlus θα διακόψει τη συνεργασία της με τη Cyanogen και αφαίρεσε ήδη το λογότυπό της από τα τελευταία One.

Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης πιθανότατα είναι το πρόβλημα υπερθέρμανσης του επεξεργαστή Snapdragon 810, ένα πρόβλημα που συνάντησε και η Samsung κατά την κατασκευή του νέου Galaxy S6. Να σημειώσουμε ότι για τον λόγο αυτό, η νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας θα ενσωματώνει έναν οκταπύρηνο Exynos 7420 64-bit και θα παρουσιαστεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση τη 1 Μαρτίου.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός λοιπόν καθυστερεί την άφιξη της νέας ναυαρχίδας, στην οποία η εταιρία έχει βασίσει πολλά και προσδοκεί να επιτύχει περισσότερα από αυτά που κατάφερε ο προκάτοχός της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: