Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus: Ξεπούλησε 30,000 Smartphone Σε 64 Δευτερόλεπτα Και Φέρνει Δεύτερη Συσκευή Τα Χριστούγεννα

Μπορεί να μην έγινε τόσο μεγάλο θέμα η ανακοίνωση του OnePlus 2 σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ωστόσο ήταν και το φετινό μοντέλο ικανό να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές πωλήσεις. Μέσα στις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε το OnePlus 2, οι κρατήσεις των υποψήφιων αγοραστών του ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τώρα φτάνει τα 2 εκατομμύρια. Ενδεικτικό επίσης της δημοφιλίας του είναι το γεγονός ότι, στην αγορά της Κίνας όπου δεν υπάρχει το σύστημα πρόσκλησης για την αγορά του, όταν διατέθηκε στο διαδικτυακό κατάστημα, μια παρτίδα 30.000 κομματιών ξεπουλήθηκε μόλις σε 64 δευτερόλεπτα. Η διαθεσιμότητα της συσκευής σε αγορές όπου υπάρχει το σύστημα πρόσκλησης θα αρχίσει στις 11 Αυγούστου και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ.

Ωστόσο, εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής του κυκλοφορούσαν φήμες ότι η εταιρία θα κατασκευάσει φέτος δύο συσκευές, γεγονός που επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του ο συνιδρυτής Carl Pei. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα δούμε μια δεύτερη συσκευή από την OnePlus κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, χωρίς δυστυχώς να θέλει να μας πληροφορεί αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη στο θέμα των τεχνικών χαρακτηριστικών από το OnePlus 2.

Σε αυτό το σημείο καμία πληροφορία δεν είναι ξεκάθαρη, άλλωστε είναι νωρίς ακόμα. Οι πρώτες σχετικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο διίστανται, αφού κάποιες κάνουν λόγο για το OnePlus mini με κατώτερα χαρακτηριστικά και άλλες για το OnePlus X με οθόνη 1440×2560 pixels και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: