[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το OnePlus 2 Θα Κοστίζει Λιγότερο Από $450

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το OnePlus 2 Θα Κοστίζει Λιγότερο Από $450

Η OnePlus μας έχει αποκαλύψει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του OnePlus 2 και τώρα το μόνο που μένει είναι η παρουσίασή του. Η εταιρία έχει προγραμματίσει να το παρουσιάσει στον κόσμο στις 27 Ιουλίου και θα το κάνει με τον δικό της τρόπο – οι παρευρισκόμενοι θα φοράνε το VR headset της για να δουν το νέο κινητό να αποκαλύπτεται μπροστά τους τρισδιάστατα.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι το OnePlus 2 διαθέτει Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, USB Type-C θύρα (θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με αυτή) και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τώρα μαθαίνουμε από τον ίδιο τον CEO της OnePlus ότι το κόστος του δεν θα ξεπερνάει τα $450 (θεωρητικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κοστίζει και $449).

Το φετινό OnePlus φημολογείται ότι θα έχει 5,5-ιντσών οθόνη με ανάλυση full HD ή Quad HD, 3GB/4GB μνήμη RAM, 32GB χωρητικότητα, Dual Lens κάμερα με ανάλυση 16-megapixels, 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS, 4G LTE και μεταλλική κατασκευή. Φυσικά θα τρέχει το OxygenOS της εταιρίας που βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop. Παρακάτω ακολουθούν κάποια σκίτσα που διέρρευσαν και υποτίθεται ότι δείχνουν το νέο μοντέλο.

Ενημέρωση (07 / 07 / 2015):

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του άρθρου η OnePlus γνωστοποίησε ότι το OnePlus 2 διαθέτει 4GB DDR4 RAM!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.