Η OnePlus Θα ‘Ταρακουνήσει’ Τη Βιομηχανία Την 1/6

Η OnePlus Θα ‘Ταρακουνήσει’ Τη Βιομηχανία Την 1/6

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι τη 1η Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ένα event όπου θα ‘ταρακουνήσει’ τη βιομηχανία τεχνολογίας. Η κινέζικη εταιρία σε ένα teaser post που δημοσίευσε στο Google+ λέει ότι πάντα ψάχνει τρόπους για να ταρακουνήσει τη βιομηχανία της τεχνολογίας και τώρα έφτασε η ώρα για μια αλλαγή.

Τίποτα για την εκδήλωση δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά η teaser εικόνα υποδηλώνει πως θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του OnePlus One. Το OnePlus 2 φημολογείται εδώ και πολύ καιρό και αν οι φήμες είναι σωστές τότε θα κυκλοφορήσει με τιμή γύρω στα $400, θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα OxygenOS της OnePlus (βασισμένο στη τελευταία έκδοση του Android με stock UI) και θα χρησιμοποιεί το chipset Snapdragon 810.

Οι Κινέζοι πρόσφατα εγκατέλειψαν το σύστημα προσκλήσεων για το OnePlus One αλλά με το 2 θα το επαναφέρουν έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τη ζήτηση του κινητού. Τέλος, ακούγεται ότι φέτος θα λανσάρουν περισσότερα από ένα κινητά και μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για το δεύτερο. Μήπως είναι αυτό το πρωτοπόρο smartphone που θα κυκλοφορήσουν και θα ταρακουνήσουν την αγορά; Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα για να μάθουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.