Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

To OnePlus One 2 Επιβεβαιώθηκε Και Έρχεται Το 2015

OnePlus One

Η OnePlus κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα σε σύντομα χρονικό διάστημα εξαιτίας της επιθετικής πολιτικής που ακολούθησε για να πλασάρει την πρώτη της συσκευή, το OnePlus One. Το αποκαλούμενο από την εταιρία “τέλειο” smartphone, δυστυχώς για πολλούς ήταν αρκετά δυσεύρετο καθώς η εταιρία ακολούθησε κυρίως την πολιτική των προσκλήσεων για όσους ήθελαν να το αποκτήσουν, αφού δεν ήταν οικονομικά ικανή να καλύψει τις ανάγκες προσφοράς-ζήτησης.

Όπως και να έχει, το smartphone τα πήγε ανέλπιστα καλά και απέκτησε αρκετούς οπαδούς. Έτσι, η εταιρία ετοιμάζει το OnePlus One 2, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από στελέχη της εταιρείας στο Reddit. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι το OnePlus 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2015 και θα ενσωματώνει φυσικά το Android L. Επίσης, σε ερώτηση των χρηστών για ένα smartphone με μικρότερη οθόνη από αυτή των 5,5-ιντσών, τα στελέχη απάντησαν ότι η σκέψη αυτή βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Από ότι φαίνεται, δεν θα αργήσουμε να έχουμε περισσότερες νέες πληροφορίες για το OnePlus One 2.

Πηγή: Reddit

Μοιράσου το με τους φίλους σου: