Το OnePlus One Έρχεται Με 13 Megapixel Κάμερα Της Sony Και 4K Βίντεο

Το OnePlus One Έρχεται Με 13 Megapixel Κάμερα Της Sony Και 4K Βίντεο

Τα χαρακτηριστικά του OnePlus One ξεδιπλώνονται επίσημα σιγά-σιγά και μετά την οθόνη και τη μπαταρία μαθαίνουμε για τη κάμερα. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το «τέλειο smartphone» θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη full HD αλλά μικρότερο σώμα από το 5-ιντσο Sony Xperia Z1 και 3100mAh μπαταρία με «μυστηριώδες» τεχνολογία. Επίσης τρέχει το CyanogenMod βασισμένο στη τελευταία έκδοση του Android με φωνητικές εντολές και η τιμή του θα είναι μικρότερη από €400. Όλα αυτά θα τα ελέγχει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 800.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διέρρευσαν Σκίτσα Του OnePlus One, Νέες Πληροφορίες

Όσον αφορά τη κάμερα του κινητού, ο ιδρυτής της εταιρίας, Pete Lau, ανακοίνωσε στα επίσημα forums τους ότι θα φοράει τη κάμερα IMX214 της Sony. Η συγκεκριμένη κάμερα έχει αισθητήρα 13 megapixel και διάφραγμα f/2.0 για να τραβάει καλά και στο σκοτάδι. Σε αντίθεση με τα ‘κοινά’ smartphones, το One (της OnePlus) έχει 6 φακούς, ενώ τα ‘κοινά’ έχουν τέσσερις ή πέντε. Για τη σταθεροποίηση της εικόνας έχουμε το σύστημα Image Stabilization Plus (IS+), το οποίο χρησιμοποιεί παραπάνω από 120 αλγορίθμους για να μειώσει τον θόρυβο και τα κουνήματα! Στο βίντεο, μπορεί να τραβήξει 2160p βίντεο, δηλαδή 4K, ή αργό 720p HD βίντεο στα 120fps. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP.

Η εταιρία θέλει το κινητό της να τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες, και δεν κυνηγάει άσκοπα να τα βάλει με τις επαγγελματικές DSLR κάμερες (όπως το Nokia Lumia 1020).

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.