Το OnePlus One Έρχεται Με 5.5 Ίντσες Οθόνη, Μικρότερο Σώμα Από Το Xperia Z1

Το OnePlus One Έρχεται Με 5.5 Ίντσες Οθόνη, Μικρότερο Σώμα Από Το Xperia Z1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, μετά την αποκάλυψη της μπαταρίας, αποκάλυψε και την οθόνη του επερχόμενου OnePlus One.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το OnePlus One Έρχεται Με 3100mAh Μπαταρία Και Μυστηριώδη Τεχνολογία, Περνάει Από AnTuTu

Σε δημοσίευσή του, ο Pete αναφέρει πως το ‘τέλειο’ κινητό θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών σε full HD ανάλυση. Η οθόνη θα κατασκευάζεται από την Japan Display Inc, μία εταιρία από τις Sony, Toshiba και Hitachi. Η οθόνη θα χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Touch On Lens η οποία εξαλείφει την απόσταση ανάμεσα στον αισθητήρα αφής και το πάνελ της οθόνης. Ταυτόχρονα είναι 300% πιο ανθεκτική από τη τεχνολογία OGS. Επίσης χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες CABC και DRAM που ουσιαστικά με αυτές καταναλώνει λιγότερη ενέργεια όταν το κινητό δείχνει την ίδια εικόνα συνεχώς.

Αρχικά η εταιρία κοίταζε για οθόνη 5 ιντσών γιατί είναι πιο βολική στο χέρι. Όμως επειδή χτίζουν το ‘τέλειο’ smartphone και ακούνε τα σχόλια των χρηστών, κατάλαβαν πως οι 5.5 ίντσες είναι καλύτερες για ταινίες, βιβλία και παιχνίδια.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι η παρακάτω εικόνα. Σίγουρα δεν θα το διαπιστώσετε, αλλά κάτω από το 5-ιντσο Xperia Z1 της Sony κρύβεται το OnePlus One με την 5.5 ιντσών οθόνη! Αυτό σημαίνει πως είναι μικρότερο από ένα 5-ιντσο κινητό και πρέπει να έχει τα μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη που συναντήσαμε σε κινητό. Τρομερή δουλειά από τη κινέζικη εταιρία. Τώρα αναμένουμε μέχρι τις 16 Μαρτίου, όταν θα ανακοινωθεί το επόμενο χαρακτηριστικό του κινητού.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.