Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus One: Οι Πρώτες Υποτιθέμενες Φωτογραφίες, Σύγκριση Με Xperia Z2

Το «τέλειο smartphone» φαίνεται πως δεν έχει και την «τέλεια ασφάλεια» και έτσι ημέρες πριν την ανακοίνωσή του (στις 23/04) διέρρευσε! Μιας και η OnePlus είναι κινέζικη εταιρία, η διαρροή έγινε από τη Κίνα στο δίκτυο Weibo.

Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι από το πίσω μέρος ενός πρωτότυπου μοντέλου του OnePlus One σε κόκκινο χρώμα (το χρώμα της εταιρίας). Το σλόγκαν της εταιρίας (“Never Settle”, Ποτέ Μην Εγκαταλείπεις) δυστυχώς είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος της συσκευής καταλαμβάνοντας ένα τεράστιο μέρος κάτω από τη κάμερα. Αν και δεν γνωρίζουμε αν είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός, αυτό που βλέπουμε στην εικόνα μοιάζει με τα σκίτσα που είχαν διαρρεύσει παλιότερα.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες βλέπουμε τη μητρική πλακέτα του κινητού. Το αξιοσημείωτο είναι πως επάνω στο κάλυμμα των εξαρτημάτων είναι ‘χαραγμένο’ το λογότυπο της εταιρίας. Τέλος, στις φωτογραφίες βλέπουμε και τη σύγκριση που έκανε η εταιρία με το Xperia Z2 της Sony.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: