Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus One: Το ‘Τέλειο’ Κινητό Θα Κοστίζει Λιγότερο Από $500

Το OnePlus One αναμένεται να είναι το ‘τέλειο’ κινητό με τον καλύτερο σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά. Όμως πόσο θα κοστίζει; Ο Pete Lau, ο πρώην εκτελεστικός της Oppo που έφυγε για να ξεκινήσει την δική του κατασκευάστρια εταιρία, αποκάλυψε στο Google+ (και αργότερα ανέβηκε και στο Facebook) πως το κινητό του θα κοστίζει λιγότερο από $500.

Αυτό το «λιγότερο από $500» μπορεί να είναι και $499, όμως η τιμή είναι καλή αν αναλογιστούμε πως η εταιρία θα βάλει τα δυνατά της ώστε να κυκλοφορήσει το ‘τέλειο’ smartphone. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα είναι εξωτερικά το κινητό, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα κουβαλάει τα δυνατότερα χαρακτηριστικά και έχει επιβεβαιωθεί πως θα κυκλοφορήσει με το CyanogenMod για λογισμικό. Το CyanogenMod ουσιαστικά είναι μια ‘καθαρή’ έκδοση του Android, όμως έχει και κάποιες τροποποιήσεις-βελτιώσεις. Επίσης το CyanogenMod λαμβάνει συνεχώς ενημερώσεις, οπότε θα έχεις για πολύ καιρό την τελευταία έκδοση του Android, πολύ σύντομα.

Τα $500 του OnePlus One (χωρίς συμβόλαιο) σε ευρώ είναι περίπου €365, δηλαδή μια πολύ καλή τιμή για ναυαρχίδα. Όμως αν έρθει στα καταστήματα θα κοστίζει όντως τόσο ή θα ακολουθήσουν την τακτική των υπόλοιπων εταιριών (1€=1$) και θα κοστίζει €500;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: