Διέρρευσαν Σκίτσα Του OnePlus One, Νέες Πληροφορίες

Διέρρευσαν Σκίτσα Του OnePlus One, Νέες Πληροφορίες

Τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά για την OnePlus και το επερχόμενο κινητό OnePlus One της, όμως ποτέ δεν γνωρίζαμε πως θα είναι. Παρόλα αυτά, σήμερα (14/Μαρ/2014) το BGR.com μοιράστηκε μαζί μας τα πρώτα σκίτσα του κινητού.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το OnePlus One Έρχεται Με 5.5 Ίντσες Οθόνη, Μικρότερο Σώμα Από Το Xperia Z1

Η κινέζικη εταιρία έχει δώσει έμφαση στο εξωτερικό μέρος του κινητού. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι σαν να ενώθηκαν τα HTC One και LG G2 ώστε να βγει το… One της OnePlus – το σώμα του κινητού είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο με λίγο στοιχεία από πλαστικό, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα μεγάλο μέρος που τριγυρίζει τη κάμερα, τα LED φλας και το λογότυπο. Στο πάνω και το κάτω μέρος υπάρχουν τα μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία και στα πλάγια είναι το πλήκτρο ενέργειας. Στα σκίτσα δεν μπορούμε να διακρίνουμε την εμπρόσθια κάμερα, τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης, την υποδοχή της SIM, της microSD και του microUSB.

Σε άλλα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν πρόσφατα, το OnePlus One θα διαθέτει φωνητικές εντολές που όσο το κινητό είναι ενεργοποιημένο ακούει τον χρήστη (όπως το Moto X). Ο χρήστης θα μπορεί να πει “Ok, OnePlus!”, “Wake up, OnePlus!” ή “Alakazam” ώστε μετά να ‘διατάξει’ το κινητό να πραγματοποιήσει κάτι, πχ να ανοίξει μια εφαρμογή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.