Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το OnePlus One Έρχεται Τον Απρίλιο Με Επεξεργαστή Snapdragon 801

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το OnePlus One. Η εταιρία μας έχει προεικάσει για μια συσκευή με υψηλά χαρακτηριστικά, την ομορφότερη στον ανταγωνισμό της και σε σχετικά προσιτή τιμή. Όλα αυτά θα επαληθευτούν, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, στις 23 Απριλίου, τη μέρα δηλαδή που θα μας παρουσιάσει το πολυσυζητημένο smartphone της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το OnePlus One θα κυκλοφορήσει με οθόνη στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080p, μέσα σε ένα σώμα από αλουμίνιο μικρότερο από αυτό του Sony Xperia Z1. Θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 800, κάμερα στα 13MP και δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4Κ, ενώ η μπαταρία του θα ανέρχεται στα 3100mAh. Ωστόσο, λιγότερο από ένα μήνα μέχρι την τελική του παρουσίαση, η εταιρία με εικόνα που δημοσίευσε, μας πληροφορεί ότι μέσα στο OnePlus One θα βρίσκεται ο Snapdragon 801 αντί του 800 που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την 23η μέρα του Απρίλη για να δούμε επιτέλους την πολυσυζητημένη συσκευή της OnePlus.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: