Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus One Teardown, Πως Είναι Μέσα Το «Τέλειο Smartphone»;

Το πολυσυζητημένο OnePlus One έπεσε στα χέρια των παιδιών πίσω από το iFixit και όπως είναι λογικό, έγινε το teardown του. Τα παιδιά έκαναν αποσυναρμολόγηση στη κορυφαία CyanogenMod συσκευή με 64GB.

Ως συνήθως, το iFixit teardown μας αποκάλυψε τον εσωτερικό κόσμο του OnePlus One. Μέσα σε αυτόν υπάρχει το chipset Qualcomm Snapdragon 801 με 3GB RAM μνήμη φτιαγμένη από τη Samsung, 64GB flash μνήμη από τη Toshiba και ένας 13MP Sony Exmor IMX 214 CMOS αισθητήρας κάμερας.

Το κινητό δεν είναι ούτε εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο να επισκευαστεί. Σκόραρε 5 στα 10 και αυτό γιατί το καλώδιο της μπαταρίας είναι χωμένο κάτω από αυτήν κάνοντας δύσκολη τη διαδικασία αντικατάστασή της, έχει χρησιμοποιηθεί κόλλα σε στη μπαταρία και διάφορα καλώδια και η LCD οθόνη είναι κολλημένη με το μπροστινό γυαλί (digitizer), κάνοντας το έτσι ένα ξεχωριστό εξάρτημα και αν σπάσει θα βγει πιο ακριβά η επισκευή.

Μπορείτε να δείτε την αποσυναρμολόγηση εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: