Το OnePlus One Έρχεται Με 3100mAh Μπαταρία Και Μυστηριώδη Τεχνολογία, Περνάει Από AnTuTu

OnePlus, Η Εταιρία Που Θα Φτιάξει Το Τέλειο Κινητό

OnePlus One - Never Settle

Το ‘τέλειο’ smartphone, OnePlus One, αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. Ήδη γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και τώρα επαληθεύτηκε η μπαταρία. Η μπαταρία, όπως μας λέει η κινέζικη εταιρία, θα φτάνει τα 3100mAh και θα χρησιμοποιεί μια μυστηριώδης τεχνολογία.

Η μπαταρία στο κινητό θα είναι ενσωματωμένη και δεν θα βγαίνει γιατί σύμφωνα με τον Pete Lau (Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus) θα χρειαζόντουσαν περισσότερα κυκλώματα και έξτρα προστασία, τα οποία θα έκαναν την συσκευή πιο παχιά. Αν παρέμενε στο ίδιο πάχος θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν 2500mAh μπαταρία η οποία θα παρείχε 20% λιγότερη ενέργεια. Έτσι η μπαταρία τώρα θα κρατάει μια ημέρα και για τους δυνατούς χρήστες. Βελτίωση ίσως δούμε και με αυτή τη ‘μυστηριώδης τεχνολογία’ που δεν διευκρινίστηκε τι είναι.

Σε άλλα νέα, η εταιρία δημοσίευσε μια εικόνα με αποτελέσματα από το AnTuTu με τη συσκευή «My Bacon» να βρίσκεται στη κορυφή. Πίσω από το «My Bacon» λογικά κρύβεται το OnePlus One. Το Μπέικον κατάφερε να μαζέψει 36715 πόντους στο AnTuTu ξεπερνώντας τα Galaxy Note 3 και το Xperia Z Ultra των Samsung και Sony αντίστοιχα. Η συσκευή τρέχει το Android-βασισμένο CyanogenMod το οποίο βοηθάει στις επιδόσεις του One.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.