Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

OnePlus, Η Εταιρία Που Θα Φτιάξει Το Τέλειο Κινητό

OnePlus - Never Settle

Ο πρώην αντιπρόεδρος της OPPO Electronics Ltd., Pete Lau, παραιτήθηκε από τη κινεζική εταιρεία τον περασμένο μήνα. Τώρα, ο Lau επανεμφανίζεται με μια νέα εταιρεία με την επωνυμία OnePlus και ισχυρίζεται ότι θα βοηθήσει να κατασκευαστεί το “τέλειο” smartphone.

Ο Lau υποσχέθηκε πως δεν θα τσιγκουνευτεί στα υλικά της συσκευής που θα φτιάξει και θα θέλει να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα αναπτύξει το καλύτερο smartphone για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Και μαντέψτε τι;  Η OPPO θα το κατασκευάσει με βάση τις πληροφορίες που δίνουν οι ίδιοι οι χρήστες.

Ο ίδιος ο Lau έχει στήσει ένα φόρουμ στο οποίο γίνεται να λέτε την άποψή σας περί των “επιθυμητών” τεχνικών χαρακτηριστικών. AMOLED ή IPS οθόνη; Snapdragon 8974AB ή 8974AC επεξεργαστής; Τι χωρητικότητα μνήμης και πόση διάρκεια ζωής πρέπει να έχει; Αυτά και άλλα σημαντικά στοιχεία τα όποια είναι άξια συζήτησής για την κατασκευή του τέλειου smartphone μπορείτε να αναφέρετε στο φόρουμ, και βεβαίως μπορείτε να αφήσετε και άλλα σχόλια ή ιδέες.

Για να μπείτε στο φόρουμ και να συνεισφέρετε στη δημιουργία του απόλυτου κινητού πατήστε εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: