Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Opera Αποκτά VPN, Συγχρονισμό Κωδικών Και Νέα Desktop Έκδοση

Η Opera Software κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του browser Opera η οποία φέρνει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Επιπλέον, στη νέα έκδοση οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν κινούμενα θέματα ακολουθώντας τις οδηγίες που δημοσίευσε η εταιρία.

Καταρχάς, ο νέος Opera για υπολογιστές υποστηρίζει το SurfEasy, το VPN δίκτυο της εταιρίας που επιτρέπει το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο ανώνυμα και με ασφάλεια. Ο browser θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης του SurfEasy όταν ο χρήστης ανοίξει ένα ιδιωτικό παράθυρο ή τις ρυθμίσεις της ασφάλειας.

Ακόμη, η νέα έκδοση προσθέτει τη δυνατότητα συγχρονισμού των κωδικών σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις. Ο Opera ήδη επιτρέπει τον συγχρονισμό των καρτελών και των σελιδοδεικτών και τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στους σελιδοδείκτες καλύτερα χάρη στο ‘bookmark tree’ που βρίσκεται στη σελίδα διαχείρισης των σελιδοδεικτών.

Η νέα έκδοση (32) έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε ήδη να τη κατεβάσετε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: