Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Το oPhone Μπορείς Να Στείλεις Μηνύματα Με Αρώματα

Μυρίζεις κάτι ωραίο και θες να το μοιραστείς με έναν φίλο που δεν είναι μαζί σου; Με το oPhone μπορείς να το κάνεις και δεν είναι κάποια συσκευή από το μέλλον. Η συσκευή δημιουργήθηκε από τον καθηγητή μηχανικής του Harvard, David Edwards, και δεν είναι κινητό τηλέφωνο. Συνεργάζεται με αυτό.

Το oPhone DUO είναι η πρώτη συσκευή της οικογένειας αυτής και απαιτείται η εφαρμογή oSnap για iOS για να δουλέψει. Για παράδειγμα, αν θέλεις να μοιραστείς το άρωμα μιας κούπας καφέ που έχεις μπροστά σου, απλά τραβάς φωτογραφία τον καφέ, διαλέγεις ποιο άρωμα θες να σταλθεί και πατάς αποστολή. Αυτό το μήνυμα ονομάζεται oNotes. Η συσκευή στο σπίτι του παραλήπτη εκείνη την ώρα θα στείλει το άρωμα.

Η συσκευή δουλεύει με κάτι που λέγεται oChips. Αυτά είναι οικονομικά δοχεία που μπαίνουν στη συσκευή και βγάζουν το άρωμα. Κάθε oPhone DUO χωράει οκτώ oChips, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι για τα αρώματα, και μπορούν να αναπαραστήσουν 300,000 διαφορετικά αρώματα. Αν και διαρκούν για χιλιάδες χρήσεις, μπορούν να αλλαχτούν εύκολα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ομάδα πίσω από το oPhone χρειάζεται χρηματοδότηση ώστε να το βγάλει στην αγορά. Ζητάει $150,000 στο Indiegogo και μέσα σε δύο ημέρες έχει μαζέψει $7,477. Όσοι πληρώσουν πάνω από $199 θα παραλάβουν πρώτοι τη συσκευή τον Απρίλιο του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: