Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτή Είναι Η Επική Πρόσκληση Της Oppo Για Την Εκδήλωση Του Find 7

Η ημέρα που η Oppo θα ανακοινώσει το Find 7 πλησιάζει και η εταιρία έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις για την παρουσίαση. Το γεγονός έχει προγραμματιστεί για τις 19 του μήνα και η Oppo φρόντισε από τώρα να κλέψει τις εντυπώσεις και να αυξήσει την αγωνία για το τι θα δούμε εκείνη την μέρα.

Η κινέζικη εταιρία αποφάσισε ότι οι προσκλήσεις πρέπει να είναι ανάλογες της συσκευής που θα παρουσιάσει και έτσι έστειλε ένα μαύρο κουτί που μέσα περιέχει ένα χάρτη για την εκδήλωση, ένα QR κωδικό και μια μαύρη βάση σε σχήμα πυραμίδας. Σκανάροντας τον QR κωδικό, αποκαλύπτεται ένα μικρό βίντεο-teaser το οποίο μπορείς να το παρακολουθήσεις μόνο αν τοποθετήσεις το κινητό πάνω στην πυραμίδα με την οθόνη προς τα κάτω. Έτσι το βιντεάκι της πρόσκλησης εμφανίζεται πάνω στις πλευρές τις μαύρης πυραμίδας!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Oppo Find 7 θα έρθει σε δύο εκδόσεις με οθόνη 5,5 ιντσών αλλά με διαφορετικές αναλύσεις. Η μία έκδοση θα έχει ανάλυση 1080p και η άλλη ανάλυση 2Κ. Θα ενσωματώνουν και δύο επεξεργαστή Snapdragon 800 με μνήμη RAM 3GB. Τα βλέμματα πρόκειται να τραβήξει η κάμερα του κινητού που θα ανέρχεται στα 50MP. Τα υπόλοιπα θα αποκαλυφτούν στην παρουσίασή του σε λίγες μέρες. Προς το παρών δείτε την φοβερή πρόσκληση που έστειλε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: