Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Oppo Find 7a vs Oppo Find 7: Ποιο Είναι Γρηγορότερο;

Oppo Find 7

Το Oppo Find 7 ανακοινώθηκε και όπως γνωρίζουμε έρχεται σε δύο εκδόσεις, ένα με full HD οθόνη και ένα πιο γρήγορο με 2K. Ποιο είναι γρηγορότερο; Μετρήσεις benchmarks δείχνουν ποιο από τα δύο είναι.

Να υπενθυμίσουμε πως η έκδοση Oppo Find 7a με full HD οθόνη έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.3 GHz, 2 GB μνήμη RAM και 2800 mAh μπαταρία, ενώ το Find 7 έρχεται με Snapdragon 801 στα 2.5 GHz, 3 GB μνήμη και 3000 mAh μπαταρία. Ενώ θα λέγαμε ότι το δεύτερο μοντέλο με δυνατότερα χαρακτηριστικά θα εμφανιστεί πιο γρήγορο από το πρώτο, τα πράγματα δεν είναι έτσι τελικά.

Στα benchmark tests το Find 7 σκόρασε 59.61 και το Find 7a 61.19! Ο λόγος που το 7a με τα ‘κατώτερα’ χαρακτηριστικά νικάει το 7 είναι η ανάλυση της οθόνης. Το Basemark όπου έγιναν οι μετρήσεις δοκιμάζει τις επιδόσεις στα γραφικά της συσκευής. Επειδή το 7 πρέπει να χειριστεί τα διπλάσια pixels από το 7a, του παίρνει λίγη περισσότερη ώρα ώστε να δώσει το τελικό αποτέλεσμα και έτσι χάνει στις μετρήσεις. Φυσικά, στον τελικό χρήστη μια τέτοια ‘καθυστέρηση’ δεν αποτελεί πρόβλημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: