Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Orange Klif: Το Firefox Smartphone Των €36

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κινητά που παρουσιάστηκαν στην έκθεση MWC 2015 είναι το Orange Klif με Firefox λειτουργικό σύστημα. Το κινητό είναι ένα δημιούργημα των Orange, Mozilla και Alcatel και έρχεται με την εξαιρετικά χαμηλή τιμή των €36, κάτι που το κάνει προσιτό για όλους.

Από το Klif με αυτά τα λεφτά δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε και πολλά, οπότε έρχεται με ταπεινή οθόνη 3,5-ιντσών ανάλυσης 480×320-pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz (MediaTek SoC), 512ΜΒ RAM, 2-megapixels κύρια κάμερα με LED flash και 1300mAh μπαταρία. Μπορεί να συνδεθεί σε 3G δίκτυα για ταχύτητες έως 21Mbps και μπορεί επίσης να δεχθεί δύο κάρτες SIM.

Η εταιρία θα πουλάει το Orange Klif σε επιλεγμένες αναδυόμενες αγορές και για αυτό θα δίνει για έξι μήνες στους κατόχους του δωρεάν λεπτά για κλήσεις, μηνύματα και 500MB για πρόσβαση στο διαδίκτυο κάθε μήνα. Η τιμή του θα είναι περίπου $40 αλλά μην περιμένετε να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: