Ο ΟΤΕ Στηρίζει Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Και Μοιράζει Εισιτήρια

Ο ΟΤΕ Στηρίζει Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Και Μοιράζει Εισιτήρια

ΟΤΕ Νύχτες Πρεμιέρας

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε πως για ένατη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας και για αυτό το λόγο μοιράζει διπλές προσκλήσεις σε 100 τυχερούς.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση θα πρέπει να είστε πελάτες του ΟΤΕ και για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Facebook, να μπείτε εδώ και να απαντήσετε στην ερώτηση (απάντηση: 1995). Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και όσοι κερδίσουν μπορούν να διαλέξουν όποια ταινία θέλουν αυτοί να δουν.

Το επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Ιστορίες για Αγρίους», τη μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, ενώ μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν περισσότερες από 150 νέες ταινίες μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Περιλαμβάνει επίσης ταινίες του ανεξάρτητου σινεμά, πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ντοκιμαντέρ, δημιουργίες που συνδυάζουν τη μουσική με τον κινηματογράφο, κλασικές ταινίες του παρελθόντος και μεταμεσονύκτιες προβολές.

[showhide type=”pressrelease”]

Ο ΟΤΕ για ακόμη μια χρονιά στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας και προσφέρει στους σινεφίλ πελάτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν 100 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την ταινία της επιλογής τους. Ο διαγωνισμός στη σελίδα του ΟΤΕ στο Facebook http://bit.ly/Νυχτες_Πρεμιερας διαρκεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Ιστορίες για Αγρίους», την ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, ενώ μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν περισσότερες από 150 νέες ταινίες μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικές ταινίες του ανεξάρτητου σινεμά, πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ντοκιμαντέρ, δημιουργίες που συνδυάζουν τη μουσική με τον κινηματογράφο, κλασικές ταινίες του παρελθόντος και μεταμεσονύκτιες προβολές.

Ο Όμιλος ΟΤΕ στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου τα τελευταία εννέα χρόνια, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές στιγμές.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.