Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Outlook.com Θα Υποστηρίζει Το Πρωτόκολλο IMAP

Outlook.com

Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Outlook.com, αφού όπως ανακοίνωσε η ομάδα υποστήριξης, η ηλεκτρονική υπηρεσία της Microsoft θα υποστηρίζει πλέον το πρωτόκολλο IMAP.

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποθηκευμένα μηνύματα τους και να κάνουν αλλαγές στα εισερχομενά τους. Πλέον οι αλλαγές που θα γίνονται σε μια φορητή συσκευή θα μπορούν να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο σε άλλη πλατφόρμα.

Ήδη το Outlook.com υποστηρίζει το πρωτόκολλο EAS που είναι συμβατό με αρκετά κινητά και tablets αλλά δεν υποστηρίζεται στα Mac της Apple. Με το IMAP θα φέρει την εμπειρία σε περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων και των Mac.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι τώρα υποστηρίζει το OAuth, έτσι τρίτες εφαρμογές και υπηρεσίες μπορούν να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα. Κάποιες από αυτές είναι οι Triplt, sift και Slice.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: