Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Panasonic Θα Κυκλοφορήσει Σκληροτράχηλα Windows Phone

Την συνεργασία της με την Panasonic για την δημιουργία ανθεκτικών κινητών για επιχειρήσεις με Windows Phone 8 OS βασισμένα στην πλατφόρμα Windows Embedded Handheld ανακοίνωσε η Microsoft, μέσω του Garret Clarke. Οι συσκευές θα είναι συμβατές με όλες τις εφαρμογές των Windows Phone 8. Οι επιχειρήσεις όμως θα μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν εφαρμογές ειδικά φτιαγμένες για αυτές όπως οι Dynamics AX, Lync και Office Mobile.

Αυτή είναι άλλη μια σημαντική συνεργασία για την Microsoft που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο λογισμικό της. Αν και δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα βοηθήσει σημαντικά τις εταιρίες που ψάχνουν για ‘σκληροτράχηλα’ smartphone και έπρεπε να επιλέξουν μόνο Android smartphone μέχρι σήμερα.

Η Sony επίσης επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει Windows Phone smartphone, οπότε θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί η Nokia και να χαίρεται η Microsoft.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: