Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

PaperFold: Το Smartphone Που Διπλώνει Και Αλλάζει Μορφή

Η ομάδα Human Media Lab του κολεγίου Queen του Καναδά παρουσίασε ένα πρωτότυπο smartphone το οποίο διπλώνει και αλλάζει μορφή! Το έχουν ονομάσει PaperFold.

Το PaperFold αποτελείται από τρεις ασπρόμαυρες οθόνες οι οποίες είναι αφαιρούμενες, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να τις συνδέσει όπως αυτός θέλει. Οι διατάξεις που μπορεί να πάρει είναι πολλές, από κινητό μπορεί να γίνει tablet και από tablet μπορεί να πάρει τη μορφή ενός φορητού υπολογιστή. Το καλύτερο σε αυτό είναι πως οι οθόνες καταλαβαίνουν την μορφή που τους έχει δώσει ο χρήστης. Για παράδειγμα, όταν είναι σε μορφή notebook τότε η κάτω οθόνη εμφανίζει μόνιμα ένα πληκτρολόγιο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρωτότυπο μοντέλο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη τωρινή συσκευή και δεν προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά των συνηθισμένων κινητών μας. Δυστυχώς απέχουμε πολύ από την εμπορική διάθεση αυτής της συσκευής. Μέχρι να την δείτε τελικά από κοντά μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο παρουσίασής της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: