Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Νέο Τρόπο Ξεκλειδώματος Ετοιμάζει Η Samsung

Μια νέα πατέντα κατοχύρωσε η Samsung, που μας αποκαλύπτει έναν πρωτοποριακό τρόπο ξεκλειδώματος που ετοιμάζει η κορεάτικη εταιρία. Η νέα μέθοδος ονομάζεται touch-and-drag και ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει την συσκευή του αγγίζοντας αρχικά την οθόνη και μετά σχεδιάζοντας ένα μοτίβο που οι γραμμές του θα πρέπει να συμπίπτουν τουλάχιστον μια φορά. Η οθόνη θα έχει την δυνατότητα να καταγράφει το πάτημα πάνω της ακόμα και αν είναι κλειστή, έτσι θα την ενεργοποιήσουμε χωρίς να πατάμε το power button.

Η Samsung μας πληροφορεί ότι δεν θα παίζει ρόλο η μορφή και το μέγεθος του μοτίβου που θα επιλέξουμε, όπως επίσης και η θέση στην οθόνη που θα το σχεδιάζουμε. Επίσης θα μπορούμε να συνδυάσουμε ένα μοτίβο ξεκλειδώματος με το άνοιγμα μιας εφαρμογής. Έτσι καθώς θα ξεκλειδώνουμε την οθόνη, με το συγκεκριμένο μοτίβο που έχουμε επιλέξει, θα μπαίνουμε αμέσως στην προεπιλεγμένη λειτουργία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: