Η PayPal Διακόπτει Τις Υπηρεσίες Της Στην Ελλάδα

eBay Και PayPal Χωρίζονται Μέσα Στο 2015

PayPal app

Εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στην Ελλάδα, η PayPal αποφάσισε να διακόψει τις υπηρεσίες της στη χώρα μας. Λογικά οι υπηρεσίες της θα επανέλθουν μόλις οι τράπεζες αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ωστόσο προς το παρόν όσοι προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν αγορές θα αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα με τη πιστοποίηση της κάρτας τους. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της ΡayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Απόπειρες πληρωμών δύνανται επίσης να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε άλλωστε εδώ και πάνω από μία δεκαετία στην χώρα.»

Να αναφέρουμε επίσης ότι και η Apple πλέον απορρίπτει τις αγορές που γίνονται στο App Store με ελληνικές τραπεζικές κάρτες, και η PaySafe έχει διακόψει τη πώληση των προ-πληρωμένων καρτών της μέχρι νεωτέρας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.