Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η PayPal Διακόπτει Τις Υπηρεσίες Της Στην Ελλάδα

PayPal app

Εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στην Ελλάδα, η PayPal αποφάσισε να διακόψει τις υπηρεσίες της στη χώρα μας. Λογικά οι υπηρεσίες της θα επανέλθουν μόλις οι τράπεζες αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ωστόσο προς το παρόν όσοι προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν αγορές θα αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα με τη πιστοποίηση της κάρτας τους. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της ΡayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Απόπειρες πληρωμών δύνανται επίσης να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε άλλωστε εδώ και πάνω από μία δεκαετία στην χώρα.»

Να αναφέρουμε επίσης ότι και η Apple πλέον απορρίπτει τις αγορές που γίνονται στο App Store με ελληνικές τραπεζικές κάρτες, και η PaySafe έχει διακόψει τη πώληση των προ-πληρωμένων καρτών της μέχρι νεωτέρας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: