Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Pebble App Store Έφτασε Στο iOS, Στο Android ‘Πολύ Σύντομα’

Το Pebble app store είναι εδώ. Η εφαρμογή Pebble για iOS δέχθηκε μια μεγάλη αναβάθμιση η οποία περιλαμβάνει το κατάστημα. Στο λανσάρισμα υπάρχουν 1,000 εφαρμογές και καντράν και ένα τέτοιο app store πραγματικά χρειαζόταν γιατί τα apps και τα watchfaces είναι σχεδόν άπειρα.

Το κατάστημα Pebble App Store είναι χωρισμένο σε δύο μεγάλες κατηγορίες για τις εφαρμογές και τα καντράν, με τις εφαρμογές να έχουν έξι υποκατηγορίες, όπως εργαλεία, φυσική κατάσταση και παιχνίδια. Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει και η νέα ενότητα «Locker» για να έχεις σε λίστα ότι έχεις κατεβάσει για το ρολόι. Το Pebble υποστηρίζει μόνο 8 εφαρμογές τρίτων και έτσι είναι μπελάς να βρεις ποια εφαρμογή είχες διαγράψει για να χωρέσει μια άλλη.

This makes it easier than ever to find your next favorite app ­­— whether you’re tracking your workout, managing your music, or controlling your thermostat. But the Pebble app store is more than just a centralized location for apps and watch faces. We’re curating the app store to bring you the best apps and watch faces every day.

Η εταιρία έχει λανσάρει την νέα εφαρμογή του Pebble για το iOS και υπόσχεται πως “πολύ, πολύ σύντομα” θα αναβαθμιστεί και αυτή του Android.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: