Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται App Store Για Το Pebble Smartwatch

Pebble App Store

Το Pebble έχει δεκάδες εφαρμογές και watchfaces σχεδιασμένα για αυτό, όμως η εύρεσή τους είναι δύσκολη, ειδικά για κάποιον που δεν ξέρει που να ψάχνει. Για αυτό η εταιρία ανακοίνωσε το App Store του Pebble.

Με λανσάρισμα το 2014, το App Store του Pebble σκοπεύει να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν μέσα από εφτά κατηγορίες: Remotes, Games, Notifications, Tools & Utilities, Watchfaces, Sports & Fitness και Daily. Για να μην είναι άδειες οι κατηγορίες αυτές, η Allerta (η εταιρία πίσω από το ρολόι) προσκαλεί τους προγραμματιστές να κάνουν υποβολή των εφαρμογών τους από τώρα, με τη μόνη προϋπόθεση να τρέχουν στην έκδοση 2.0 του Pebble SDK. Και αν θέλεις να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που δεν βρίσκεται στο App Store, μπορείς πολύ απλά να την κατεβάσεις από τη σελίδα που υπάρχει, όπως κάνουμε και τώρα.

Μόλις το App Store γίνει διαθέσιμο σε όλους θα σας ενημερώσουμε. Αν είσαι προγραμματιστής και θες να υποβάλεις την εφαρμογή σου πάτα στο link της πηγής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: