Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Pebble Αποκτά Υποστήριξη Για Windows Phone Ανεπίσημα

Pebble smartwatch

Το δημοφιλές Pebble smartwatch απόκτησε υποστήριξη για τη πλατφόρμα Windows Phone μέσω μιας ανεπίσημης εφαρμογής που λέγεται Pebble Watch Pro. Αυτή έχει δημιουργηθεί από το Bad Planet Software και υποστηρίζει Windows Phone 8 συσκευές.

Παρά το ότι δεν προσφέρει την πλήρη εμπειρία, η ανεπίσημη Windows Phone εφαρμογή μπορεί να εμφανίσει διάφορες ειδοποιήσεις από εφαρμογές όπως ημερολόγιο, μπαταρία, δίκτυο και Twitter. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαχειριστούν τη μουσική μέσω της προ-εγκατεστημένης εφαρμογής στο smartwatch.

Το Pebble Watch Pro έχει κοστολογηθεί στα $1.99 στο κατάστημα Windows Phone Marketplace. Για όσους δεν πληρώνουν μπορούν να κατεβάσουν την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής με περιορισμούς. Τη πλήρη έκδοση μπορείς να την αγοράσεις από εδώ και τη δωρεάν να τη κατεβάσεις από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: