Philips Quad HD Οθόνες, Τώρα Και Στις 32 Ίντσες

Philips Quad HD Οθόνες, Τώρα Και Στις 32 Ίντσες

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει μία ακόμα συναρπαστική οθόνη με εντυπωσιακές αναλύσεις, πέραν του HD. Πρόκειται για την οθόνη BDM3270QP Philips στις 32 ίντσες, με QHD που προσφέρει μια ακόμα λύση στους χρήστες που αναζητούν περισσότερο χώρο προβολής. Παράλληλα με την αύξηση της παραγωγικότητας χάρη στην εκθαμβωτική εμπειρία θέασης, η νέα οθόνη διαθέτει ανάλυση QHD που ζωντανεύει γραφικά και εικόνες.

Εντυπωσιακή ανάλυση σε νέο μέγεθος 32 ιντσών

Η νέα οθόνη 32 ιντσών ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότερες αναλύσεις με πυκνότητα pixel πέραν του HD σε μέγεθος που αναζητούν οι χρήστες για να αναβαθμίσουν τον Η/Υ τους. H QHD (Quad High Definition) οθόνη προσφέρει ανάλυση 2,560 x 1,440 pixels ανά ίντσα (τέσσερις φορές την ανάλυση του 720p HDTV προτύπου), με γραφικό περιβάλλον που παρέχει άφθονο χώρο για τη διαχείριση πολλαπλών παραθύρων με πλούσια λεπτομέρεια και διαύγεια. Η ανάλυση αυτή συνδυάζεται με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων: με 1,074 δις χρώματα και εσωτερικό επεξεργαστή 12-bit, η νέα 32-ιντση οθόνη δίνει ομαλά, φυσικά χρώματα χωρίς διαβαθμίσεις και χρωματικές ζώνες. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία Philips flicker-free για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και τη μείωση του τρεμοπαίγματος για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία θέασης.

Ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, δηλώνει, “Η νέα οθόνη 32 ιντσών είναι ιδανική για τους χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους. Οι χρήστες θα απολαύσουν πραγματική αύξηση της επιφάνειας προβολής, συνδυασμένη με ευκρινή, εξαιρετική QHD ανάλυση. Και δεν αφορά μόνο τους γραφίστες, τους σχεδιαστές CAD και τους αρχιτέκτονες που εκτιμούν αυτή τη διαφορά. Αφορά και τους χρήστες που εργάζονται κυρίως με τυπικές εφαρμογές γραφείου και αναζητούν μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής για την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών παραθύρων στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, ώστε να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά τον επιπλέον χώρο εργασίας.”

Γρήγορη συνδεσιμότητα

Χάρη στις συνδέσεις με πηγές υψηλού εύρους ζώνης όπως DisplayPort (για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10.8 Gbps), HDMI και Dual link DVI, η νέα αυτή οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν περιεχόμενο χωρίς καθυστερήσεις με εκθαμβωτική QHD ευκρίνεια. Επιπλέον τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο που συμπληρώσουν την εμπειρία θέασης. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα –για παράδειγμα Η/Υ και notebook και να χωρίσουν την οθόνη για προβολή περιεχομένου από δύο διαφορετικές πηγές. Καθώς το Quad HD προβάλλει 2,560 x 1,440 pixels σε κάθε ίντσα της οθόνης, κάθε περιοχή διατηρεί εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια, ακόμα και όταν διαχωρίζεται. Επίσης υποστηρίζεται η τεχνολογία MHL για streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές (ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται η φορητή συσκευή) και υπερ-γρήγορο USB 3.0.

Άνεση στην εργασία

Χάρη στη βάση SmartErgoBase, η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στο προτιμώμενο από το χρήστη ύψος, και με λειτουργίες περιστροφής και κλίσης για να επιτευχθεί η σωστή γωνία που βοηθά στη διατήρηση της υγείας αλλά και της παραγωγικότητας των χρηστών της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η βάση οθόνης μειώνει επίσης την ακαταστασία των καλωδίων και διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο.

Η νέα οθόνη Philips 32 ιντσών BDM3270QP/00 QHD είναι άμεσα διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 699€.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τεχνικές Προδιαγραφές: Οθόνη Philips BDM3270QP/00 QHD

Τύπος LCD πάνελ AMVA LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος πάνελ 32 ίντσες / 81.3 εκ
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60Hz
Αναλογία εικόνας 16:9
Γωνία θέασης 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 300 cd/μ²
Ομοιομορφία φωτεινότητας 93% ~ 105%
Χρώματα οθόνης Υποστήριξη 1.07 δισεκ. χρωμάτων
MultiView Λειτουργίες PIP/PBP, 2x συσκευές
Συνδεσιμότητα ·       USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 με B.C.1.2)

·       Είσοδοι σήματος: VGA (αναλογικό), DVI-Dual Link (ψηφιακό, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (ψηφιακό, HDCP)

·       Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green

·       Ήχος (In/Out): PC audio-in, έξοδος ακουστικών

Αειφορία ·       Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·       Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %

·       Post-consumer ανακυκλωμένο πλαστικό: 65%

Συγκεκριμένες ουσίες: PVC / BFR free housing, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο

Συμμόρφωση & Πρότυπα Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI

Σχετικά με την MMD
Η MMD είναι μια εταιρία που ανήκει πλήρως στην TPV και ιδρύθηκε το 2009 κατόπιν συμφωνίας με την Philips για την άδεια χρήσης του εμπορικού της σήματος. Η MMD έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της προώθησης και της πώλησης των οθονών Philips παγκοσμίως. Συνδυάζοντας την εταιρική υπόσχεση της Philips με την κατασκευαστική τεχνογνωσία οθονών της TPV, η MMD χρησιμοποιεί γρήγορη και εστιασμένη προσέγγιση για να παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Η MMD λειτουργεί διεθνώς με τα κεντρικά της γραφεία στο Άμστερνταμ και ένα τοπικό γραφείο στην Πράγα για να εξυπηρετεί τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης. Μέσω του δικτύου τοπικών ομάδων πωλήσεων η MMD συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομέων και πωλητών λιανικής της αγοράς IT. Το κέντρο σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας βρίσκεται στην Ταϊβάν. www.mmd-p.com

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.