Υπέροχες Εικόνες Quad HD Στη Νέα Οθόνη Philips 25 Ιντσών

Υπέροχες Εικόνες Quad HD Στη Νέα Οθόνη Philips 25 Ιντσών

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, παρουσιάζει μία νέα AH-IPS LED οθόνη 25 ιντσών με Quad HD ανάλυση που προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα σε πρακτικό μέγεθος. Κατασκευασμένη κατά 65% από ανακυκλωμένο πλαστικό και με περίβλημα χωρίς PVC και BFR, η νέα οθόνη είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Quad HD σε μικρότερο μέγεθος οθόνης

Η νέα οθόνη Philips προσφέρει εκπληκτικά ευκρινείς και καθαρές Quad HD 2560×1440 ή 2560×1080 εικόνες. Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στο υψηλής απόδοσης panel με τον εξαιρετικά πυκνό αριθμό pixel που διαθέτει χάρη στις πηγές υψηλού bandwidth όπως οι DisplayPort, HDMI και Dual link DVI. Η βελτιωμένη δομή του προηγμένου AH-IPS panel συμβάλλει στην υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, το γρήγορο χρόνο απόκρισης και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με άλλα panels ευρείας γωνίας θέασης.

Είτε απαιτείται ιδιαίτερα λεπτομερή πληροφορία για εργασία σε περιβάλλον CAD-CAM, είτε χρειάζονται ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια για εφαρμογές 3D γραφικών, το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη υψηλής ποιότητας οθόνη Philips θα προσφέρει στους χρήστες την πεντακάθαρη εικόνα που αναζητούν.  Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φόρτιση smartphone. Συνολικά πρόκειται για χαρακτηριστικά που ενισχύουν την  αύξηση της παραγωγικότητας.

Μειωμένη κόπωση των ματιών

Στις οθόνες οπίσθιου φωτισμού LED λόγω του τρόπου ελέγχου φωτεινότητας, οι χρήστες πολύ συχνά αντιμετωπίζουν ένα τρεμόπαιγμα που ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και κόπωση των ματιών. Η Τεχνολογία Flicker-Free της Philips ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα για πολύ πιο άνετη θέαση, ακόμα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο

Χάρη στο κομψό σχεδιασμό του panel, το πάχος του εξωτερικού πλαισίου της νέας οθόνης Philips είναι μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μαύρη λωρίδα του panel πάχους μόλις 3,5 χιλιοστών, οι συνολικές διαστάσεις του πλαισίου είναι σημαντικά μικρότερες ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περισπασμοί και να μεγιστοποιείται η οπτική εμπειρία. Ειδικά σχεδιασμένη για multi-display ή tiling στο gaming, στη γραφιστική και στις επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο θα δώσει σίγουρα στο θεατή την αίσθηση ότι χρησιμοποιεί μεγαλύτερη οθόνη.

Φιλική προς το περιβάλλον και το χρήστη

Πέρα του φιλικού προς το περιβάλλον υλικού κατασκευής με υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού, η οθόνη διαθέτει σπουδαία εργονομικά χαρακτηριστικά. Η προηγμένη Βάση SmartErgo επιτρέπει στην οθόνη να χαμηλώσει μέχρι σχεδόν το επίπεδο του γραφείου για ακόμα πιο άνετη γωνία θέασης. Η μικρή απόσταση μεταξύ γραφείου και πλαισίου είναι ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή προοδευτικούς φακούς οράσεως κατά την εργασία τους σε υπολογιστή. Επιπλέον, επιτρέπει ακόμα και σε χρήστες διαφορετικούς ύψους να χρησιμοποιούν την οθόνη στις προτιμώμενες για αυτούς ρυθμίσεις γωνίας και ύψους. Αυτό βοηθάει επίσης στη μείωση της κόπωσης και της έντασης.

Η νέα οθόνη Philips θα είναι διαθέσιμη τέλη Σεπτεμβρίου 2015 με τιμή 399€.

Περισσότερες πληροφορίες για τις LCD οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

Τεχνικές Προδιαγραφές – Οθόνη Philips 258B6QJEB

Τύπος LCD panel, μέγεθος AH-IPS LCD, 25″ (63,4 εκ)
Τύπος οπίσθιου φωτισμού Σύστημα W-LED
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60Hz
Γωνία προβολής 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 350 cd/μ²
SmartContrast 20,000,000:1
Βήμα εικονοστοιχείων 0.216 x 0.216 χιλ.
Χρώματα οθόνης 16.7 M
SmartResponse (τυπικό) 5 ms (Grey to Grey)
Συνδεσιμότητα VGA (Αναλογικό), DVI-Dual Link (ψηφιακό, HDCP), HDMI, (ψηφιακό, HDCP), DisplayPort, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 με B.C.1.2), Ξεχωριστός συγχρονισμός, Συγχρονισμός Πρασίνου, Είσοδος ήχου PC, Έξοδος ακουστικών
Βάση Ρύθμιση ύψους: 130 χιλ.

Περιστροφή: 90 μοίρες

Περιστρεφόμενο: -65/65 μοίρες

Κλίση: -5/20 μοίρες

Συμμόρφωση και πρότυπα CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.