Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Philips W6618, Το Smartphone Με Αυτονομία 2 Μηνών Σε Αναμονή

Η μπαταρία στα smartphones είναι το μεγάλο ζήτημα που καλούνται οι κατασκευάστριες εταιρίες να επιλύσουν. Η Philips είναι μια από αυτές, και το Philips W6618 είναι από τα κινητά που βοηθάνε στην επίλυση. Άλλα κινητά με μεγάλες μπαταρίες είναι τα Lenovo P780 και Eton Thor τα όποια ξεπερνάνε τα 4000mAh.

Το ολοκαίνουριο Philips W6618 όμως στα $273 και με μπαταρία 5.300mAh σπάει κάθε ρεκόρ. Τόσο μεγάλη μπαταρία ούτε στα περισσότερα 7-ίντσα tablets δεν συναντάμε. Αυτή η χωρητικότητα ισοδυναμεί σε 2 μήνες σε αναμονή ή 33 συνεχόμενες ώρες ομιλίας!

Το κινητό πέρα από τη τεράστια μπαταρία κουβαλάει και ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.3GHz της MediaTek, 1GB μνήμη RAM, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 540×960 pixels και λειτουργικό σύστημα Android 4.2 ολοκληρώνουν το πακέτο. Το μόνο μειονότητα είναι το μεγάλο πάχος (11.6 χιλιοστά). Οι Κινέζοι μπορούν να το αγοράσουν στα περίπου $273 αλλά μην ελπίζετε να το δούμε και σε άλλες χώρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: