Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσε Το Ροζ Apple iPhone 6s

Η Apple φέτος θα κυκλοφορήσει το iPhone 6s σε ροζ χρώμα, και τώρα διέρρευσαν οι πρώτες υποτιθέμενες φωτογραφίες του. Όπως βλέπουμε, η Apple προτίμησε να βάψει μόνο το αλουμινένιο μέρος ροζ και άφησε το μπροστινό γυαλί και τις πίσω πλαστικές γραμμές λευκές. Αν και οι φωτογραφίες φαίνονται πραγματικές, μπορεί τελικά να μην είναι έτσι το ροζ iPhone, αφού η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα για τη Rose Gold έκδοση του Apple Watch Edition (η Apple μας έχει συνηθίσει να βάφει όλες τις συσκευές της με το ίδιο χρώμα).

Το Apple iPhone 6s αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να κυκλοφορήσει προς το τέλος του Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το τωρινό iPhone 6, με τη διαφορά ότι τώρα θα διαθέτει το Force Touch στην οθόνη, θα χρησιμοποιεί αλουμίνιο series 7000 για να μη λυγίζει, και θα ενσωματώνει Apple A9 chipset, 2GB μνήμη RAM και 12-megapixels κάμερα. Φυσικά, παράλληλα θα κυκλοφορήσει και η Plus έκδοση με τις ίδιες αλλαγές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: