Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Pinterest Αποκτάει Το Δικό Του Chat

Pinterest Messages

Η Pinterest ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για το ομώνυμο κοινωνικό δίκτυο της, τα προσωπικά μηνύματα. Τα μηνύματα έχουν αρχίσει να γίνονται διαθέσιμα όπου το Pinterest υπάρχει – στο web και στις εφαρμογές για iOS και Android.

Το chat βασίζεται στο χαρακτηριστικό Send που εισήγαγε η εταιρία του Σαν Φρανσίσκο τον Μάιο του 2013. Το Send επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν σε φίλους τους pins, αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα οι φίλοι να απαντήσουν, και έτσι αυτό αποτελούσε ένα παράπονο. Για αυτό το λόγο τώρα προστέθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων. Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση είναι η αποστολή πρώτα ενός pin.

Ο Tom Watson που δουλεύει για την εταιρία σαν product designer δηλώνει ότι ο σκοπός των μηνυμάτων είναι η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το pin. Για παράδειγμα, το pin μπορεί να σχετίζεται με τις διακοπές που πρόκειται να πάτε, να το στείλετε σε φίλο σας και να σχολιάσετε μαζί το ξενοδοχείο ή τα σχέδιά σας. Φυσικά δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορούν να πουν τα άτομα στο chat.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: